De Ware Vrienden

Ons muziekensemble, Rotselaer’s Ware Vrienden, werd opgericht in 1879, en is daarmee één van de oudste verenigingen van Rotselaar. Met enige fierheid kunnen wij terugblikken op een rijk verleden. Ondertussen is de situatie van weleer niet meer te vergelijken met het heden.

Hoe gaat het er momenteel aan toe? Wij zijn een jonge dynamische groep muzikanten, die houdt van leuke muziek maken. Onder leiding van een professionele dirigent studeren wij elke maandag van 20u tot 22u aan een divers en aangenaam repertorium. Binnen onze muziekvereniging is er ruimte voor initiatief en creativiteit en wordt steeds geprobeerd om samen dingen te organiseren op een originele manier, met muziek in zijn totaliteit op de eerste plaats. Ideeën worden vaak maanden vooraf besproken en uitgewerkt alvorens u het eindresultaat te zien krijgt. Daarvoor kunnen we binnen ons ensemble rekenen op een groep enthousiaste muzikanten en sympathisanten.

Muziek is een heel mooie hobby en blijft nog steeds een deugddoende bezigheid. Wil u hier ook graag aan deelnemen, aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij geven u graag alle uitleg die u nodig heeft.

Met muzikale groeten,
Guido Putzeys,
Voorzitter