De Ware Vrienden

Ons muziekensemble, Rotselaer’s Ware Vrienden, werd opgericht in 1879, en is daarmee één van de oudste verenigingen van Rotselaar. Met enige fierheid kunnen wij terugblikken op een rijk verleden. Ondertussen is de situatie van weleer niet meer te vergelijken met het heden.

Hoe gaat het er momenteel aan toe? Wij zijn een jonge dynamische groep muzikanten, met een grote goesting om wekelijks samen te musiceren. Elke maandagavond repeteren we aan een divers en aangenaam repertoire. Binnen onze muziekvereniging is er ruimte voor initiatief en creativiteit en wordt steeds geprobeerd om samen dingen te organiseren op een originele manier, met muziek in zijn totaliteit op de eerste plaats. We focussen ons op tal van projecten om zo muziek tot bij de mensen te brengen. Daarvoor kunnen we binnen ons ensemble rekenen op een groep enthousiaste muzikanten en sympathisanten.

Ook het enthousiasme van onze jeugd dragen we heel nauw in ons hart. Zij repeteren elke zaterdagochtend in het instaporkest ‘De Ware Vriendjes’, maar mogen ook aansluiten bij het ‘groot’ ensemble. Het is heerlijk om zowel jong als minder jong samen te zien genieten van een aangepast repertoire.

Muziek is een heel mooie hobby en blijft nog steeds een deugddoende bezigheid. Wil u hier ook graag aan deelnemen, aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij geven u graag alle uitleg die u nodig heeft.

Met muzikale groeten,
Nele Geyskens
Verantwoordelijke RWV